Vioolles haarlem

Eerste les

Als je nog nooit een strijkinstrument hebt vastgehouden is de eerste keer een bijzondere ervaring. Het gevoel van een viool op je schouder leggen is spannend, helemaal als je daarbij ook nog met je strijkstok over de snaren gaat strijken. Dat speciale geluid!

Je docent neemt je mee in de wereld van de muziek: je leert hoe je je viool en stok moet vasthouden, je leert de namen van de snaren, je ervaart wat hoog en laag klinkt. Je gaat zingen, ritmes klappen en de docent laat je zien dat je binnenkort ook noten zult gaan leren lezen. Tot slot speel je samen met de docent een klein stukje: je eerste concert!

Uitvoering

Volwassenen

Hoe heerlijk is het om naast je drukke baan, studie, gezin of zorg even iets helemaal voor jezelf te doen! Geen probleem als je nog nooit eerder muziek gemaakt hebt. Het kan heel ontspannend zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan en juist iets met je handen en hoofd te doen. Overweeg om les te nemen!

Samen met de docent maak je een plan: wat wil je leren, welke muziek vind je fijn, heb je een doel in gedachten. Alles is goed, we doen het in jouw eigen tempo en gaan uit van jouw mogelijkheden.

Ook als je vroeger al eens les hebt gehad en het nu weer wilt oppikken nodigen we je van harte uit om een proefles te nemen!

Uitvoering